Altijd gratis bezorgd!
Volledig kalfsleer
Natuurlijk en Duurzaam


Een leren iPhone-hoesje voor bijvoorbeeld je Apple iPhone X, 11, 12 of 13 is een slimme keuze om je telefoon in stijl te beschermen. Onze hoesjes zijn vervaardigd van topkwaliteit kalfsleer uit Turkije, dat is gelooid door de beste vakmensen. De hoesjes zijn een stijlvolle accessoire voor je Apple-telefoon en tevens een duurzame keuze. Het full-grain leer blijft namelijk erg lang mooi.

Soorten iPhone hoesjes

Wij beschikken over een ruim assortiment aan leren iPhone-hoesjes, voor diverse modellen iPhones. Je hebt de keuze uit verschillende soorten hoesjes, volledig afgestemd op je wensen. Kies bijvoorbeeld voor een doeltreffende backcover, die zonder poespas je telefoon beschermt tegen schade. Of ga voor een uitgebreidere Magic Case. Deze voegt een bookcover aan de hoes toe en kenmerkt zich door de sterke magneten die de bookcover met de backcover verbinden. In alle gevallen is je telefoon zonder problemen draadloos oplaadbaar. Uiteraard zijn alle hoesjes vervaardigd uit luxe afgewerkt kalfsleer.

iPhone hoesje met kaartvakken

Al onze iPhone-hoesjes zijn verrijkt met een of meerdere kaartvakken. Deze praktische toevoeging zorgt ervoor dat je alle onmisbare passen, zoals je rijbewijs of bankpas, altijd bij de hand hebt. Daarnaast zijn alle hoesjes luxe afgewerkt met een zachte, suède binnenvoering. Hiermee is je telefoon ook aan de binnenkant goed beschermd. Bestel een van onze leren iPhone-hoesjes en voeg een vleugje luxe toe aan je Apple iPhone!

Bestel nu je leren iPhone hoesje

Ga naar onze webshop en bestel direct het leren iPhone-hoesje van je keuze! Kijk welke hoesjes geschikt zijn voor jouw type telefoon. Selecteer vervolgens het model en de kleur die je het meest aanspreekt. Ga je voor een doeltreffende Flex Cover of kies je een van alle gemakken voorziene Magic Case? Indien je je naam, initialen of een andere tekst aan het hoesje wil toevoegen, kies je meteen voor personalisatie. Binnen enkele werkdagen wordt jouw stijlvolle leren iPhone-hoesje bij je thuisbezorgd!

Ook interessant:

Leren telefoonhoesje | iPhone 13 leren hoesje | Leren Apple Watch banjdes | Contact

Gratis bezorging

Wereldwijde gratis en snelle verzending door betrouwbare logistieke partners.