Er zijn zoveel keuzes als het gaat om Apple Watch bandjes dat je gemakkelijk overweldigd raakt. Wij zijn hier om je te helpen met het kiezen van de juiste Apple Watch bandjes. Je kunt alles vinden, van leren bandjes tot Apple Watch bandjes vrouw, maar weke is geschikt voor jou? Laten we beginnen met onze meest populaire bandjes en een korte uitleg over de verschillende formaten en afmetingen van de Apple Watch. 

Apple watch modellen

Leren bandjes apple watch

Ontdek de verschillende collecties.

Apple Watch 38/40/41 mm

Kleine watch

De kleine Apple Watch is beschikbaar in de formaten 38 mm / 40 mm / 41 mm. Tot en met de Apple Watch 3 heeft de kleine Apple Watch een formaat van 38 mm. De Apple Watch 4 tot en met 6 heeft een kleine formaat van 40 mm. De apple Watch 7 en 8 hebben een kleine formaat van 41 mm.

Apple Watch bandjes van Oblac zijn geschikt voor Apple Watch Series.

Onze bandjes voor de Apple Watch zijn geschikt voor alle afmetingen en formaten van de Apple Watch. Op de desbetreffende productpagina kan je een keuze maken voor de juiste afmeting.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste afmeting van de Apple Watch selecteert, adviseren wij om de achterzijde van de Watch te kijken. Op de achterzijde staat namelijk welk formaat jouw Apple Watch betreft.

Apple watch kleuren

Gratis keuze connectors en gesp

De Apple Watch bandjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wij bieden alle verschillende connectors en bevestigingen die passen bij jouw stijl en behoeften in combinatie met de kleur van de Apple Watch. De connectors en gesp bieden wij geheel kosteloos aan en kunnen worden gekozen op de desbetreffende productpagina van de Apple Watch bandjes.

Gratis bezorging

Wereldwijde gratis en snelle verzending door betrouwbare logistieke partners.