Het einde van 2023

Het einde van 2023

Terwijl we 2023 reeds hebben beëindigd, blikken we terug op de ongelofelijke reis die we met een ieder van jullie hebben gedeeld.

Terwijl we 2023 reeds hebben beëindigd, blikken we terug op de ongelofelijke reis die we met een ieder van jullie hebben gedeeld. Van de langverwachte lanceringen van de iPhone 15 hoesjes en de Apple Watch Ultra tot het succes van onze nieuwe productlijnen. Het is een jaar geweest dat gekenmerkt wordt door opwinding en innovatie.

Laten we nu een dieper ingaan op deze mijlpalen en enkele andere opmerkingen hoogtepunten 2023 bekijken:

Productlanceringen

Onze reeks iPhone 15 hoesjes vond een balans tussen vertrouwdheid en innovatie. De Book Case en Flex Cover maakten een triomfantelijke terugkeer in ons assortiment, dit keer in klassieke kleurstellingen, waaronder het opvallende Antiek Bruin en Rustiek Zwart. Onze ervaren ambachtslieden hebben beide producten voor de lancering van de iPhone 15 kunnen afronden, waarbij zelfs een aantal modellen binnen een aantal dagen waren uitverkocht. 

Bij de aankondiging van de Apple Watch Ultra en de nieuwe Series 9 werden alle ogen gericht op onze collectie horlogebandjes. Het cognac bruine leren bandje kwam al snel naar voren als onze best verkochte bandje, met een winnende combinatie van stijl, comfort en prestaties. Ook onze sport bandjes waren favoriet, met een soepele afwerking die perfect aansluit bij de uitstraling van de Ultra.

 

Leren Apple Watch bandje

Personalisatie

In 2023 hebben we meer aandacht geschonken aan het bieden van gepersonaliseerde lederwaren. Tijdens de Black Friday Deals hadden we een kosteloze personalisatie Deal. Hier werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Door middel van onze laser machine kunnen wij alle producten uit ons assortiment personaliseren. Op iedere productpagina is dan ook een speciale personalisatie knop toegevoegd, waarbij je de mogelijkheid hebt om het product op maat te personaliseren:

In een poging om productafval te verminderen, hebben we meerdere producten verkocht met exclusieve kortingen Er is geen compromis met de kwaliteit - ze worden geleverd met dezelfde garantie en hetzelfde retourbeleid als onze gloednieuwe producten, dus je kunt met het volste vertrouwen winkelen. Bovendien stelt het ons in staat om voorraden te verplaatsen en productafval te verminderen. 

10.000 Tevreden klanten

In een monumentale prestatie eerder vorig jaar, bereikten we trots de mijlpaal van het vervullen van 10.000 orders. Deze prestatie is het bewijs van de niet-aflatende steun van de Oblac gemeenschap, zonder wie deze prestatie niet mogelijk zou zijn geweest. We zijn jullie zeer dankbaar voor jullie vertrouwen, loyaliteit en enthousiasme.

Hallo 2024!

Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder jullie allemaal. Nu we beginnen aan de veelbelovende reis die 2024 is, willen we iedereen bedanken voor het feit dat jullie de drijvende kracht zijn achter onze successen.

Bedankt dat jullie dit allemaal mogelijk maken en proost op nog een jaar Oblac!

Gratis bezorging

Wereldwijde gratis en snelle verzending door betrouwbare logistieke partners.