Altijd gratis bezorgd!
Volledig kalfsleer
Natuurlijk en Duurzaam


Lederen Apple Watch 6 bandjes benadrukken de elegantie van je iWatch. De Apple iWatch 6 is jouw tool voor een gezond leven. Het horloge beschikt over verschillende innovatieve functies, waarmee je onder meer je zuurstofgehalte en hartgezondheid kunt bijhouden. Wie kiest voor dit functionele en stijlvolle horloge wil de look natuurlijk helemaal afmaken met een bijpassend Apple Watch 6 bandje. De kalfsleren bandjes van Oblac geven je horloge een elegante uitstraling en laten het accessoire nog beter tot zijn recht komen.

Apple bandjes stijlen

Kies uit alle verschillende kleuren en stijlen om je horloge volledig aan te passen aan je look van dit moment. Zoals alles van Apple wordt ook de Apple iWatch steeds verbeterd en geïnnoveerd. De bijpassende leren bandjes voor de verschillende Apple smartwatches gaan mee in die trend. Onze elegante bandjes passen onder andere op de Apple Watch Series 6. De Watch 6 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij ons vind je altijd een bandje dat precies past bij jouw smartwatch. Om je bandje nog meer af te stemmen op jouw smaak en stijl, kun je bij je bestelling tevens kiezen voor een bijpassende kleur connector en gesp. Al onze horlogebandjes worden geleverd in een luxe doos, wat het ook een perfect cadeau maakt voor iemand die je iets bijzonders gunt.

Bestel Apple Watch 6 bandjes

Bestel direct je Apple Watch 6 bandjes in onze webshop! Wij garanderen een supersnelle levering, in Nederland en België zelfs al binnen 1 à 2 werkdagen. Je hoeft dus nooit lang te wachten om van het nieuwe bandje om je pols te kunnen genieten. Als je nog twijfelt of vragen hebt over de bandjes, dan kun je ons altijd bellen of mailen voor je een bestelling plaatst. Wij helpen je graag met advies en informatie!

Ook interessant:

iPhone 12 leren hoesje | Bureaulegger | Leren accessoires | Over ons

Gratis bezorging

Wereldwijde gratis en snelle verzending door betrouwbare logistieke partners.